Over mij


Welkom op de website van san.né! Ik ben Sanne Werring, een gepassioneerde Werkgelukdeskundige met een achtergrond in People & Culture en (persoonlijk) leiderschap. Mijn persoonlijke missie is om zowel individuen als bedrijven te begeleiden naar meer werkgeluk. Uit deze missie is het idee voor san.né ontstaan. San, wat droom betekent in het Kroatisch en Né, geboren in het Frans, vormen samen mijn persoonlijke droom. Door individuen en organisaties te helpen meer werkgeluk te vinden, breng ik mijn eigen droom tot leven.

Mijn liefde voor reizen heeft me al naar 47 landen geleid. Als reiziger weet ik hoe een reis je horizon verbreedt. Met san.né wil ik jou en jouw organisatie meenemen op een vergelijkbare reis, niet in kilometers maar naar een gelukkigere versie van jezelf en een bedrijf waar iedereen met plezier werkt! Laten we samen bouwen aan een werkomgeving waarin persoonlijke groei en werkgeluk centraal staan. Ik kijk ernaar uit om samen deze reis van positieve verandering te maken!

Wat mij onderscheidt in de zee van aanbieders?
Niet alleen ben ik gecertificeerd DISC-specialist, Werkgelukdeskundige en NLP-coach, ook heb ik vele andere opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, (persoonlijk) leiderschap en positieve psychologie. Daarnaast heb ik mij verdiept in allerlei management theorieën en in organisatiecultuur. Mijn passie voor het creëren van werkgeluk gaat hiermee verder dan een missie; het wordt ondersteund door concrete expertise.

Waarom voor mij kiezen?
Ik geloof dat werkgeluk niet alleen individuele groei betekent, maar ook de sleutel is tot het succes van een bedrijf. Mijn rol gaat gaat verder dan het verstrekken van informatie; ik ben jouw partner in het creëren van een positieve cultuur en succesvolle teams. Dus, als je zoekt naar een betrokken en ervaren professional die niet alleen begrijpt hoe individuen floreren maar ook hoe bedrijven kunnen bloeien, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Laten we samen bouwen aan werkgeluk, zowel op persoonlijk niveau als op bedrijfsniveau. Laten we bouwen aan een positieve en bloeiende toekomst!

Start de reis naar werkgeluk vandaag nog! Neem contact met mij op voor een gratis kennismaking en ontdek hoe san.né jouw individuele doelen of jullie teamdoelen kan ondersteunen.

 

Certificeringen en accreditaties

Samenwerkingen